Diensten

De diensten van Hoveniers Rotterdam

Garden Beauty, Hoveniers Rotterdam, biedt diverse diensten aan als het gaat om tuinieren: van aanleg en onderhoud, tot bestrating en plaatsen van schuttingen, en het maken van vijvers en watervallen. Op deze pagina worden diensten uitgelicht.

Hoveniers Rotterdam

Aanleg en onderhoud tuinen

Toe aan een nieuwe tuin? Of heeft uw tuin regelmatig onderhoud nodig, waar u zelf geen tijd of niet de groene vingers voor heeft? Garden Beauty, Hoveniers Rotterdam, heeft dat wel!

Wij bespreken voor de aanleg al uw wensen en ideeën voor de tuin. Hoveniers Rotterdam wil bijvoorbeeld weten waar u nu precies behoefte aan heeft. Vervolgens proberen wij de wensen uit te laten komen, zelfs als ze onmogelijk lijken. Daar ligt voor ons de uitdaging!

Op onderhoudsvlak van tuinen maken we met onze klanten diverse afspraken: de een wil dat we elke twee weken langskomen, de ander ziet ons liever twee keer per jaar verschijnen. Tijdens het onderhoud proberen we in ieder geval uw tuin tot zijn recht te laten komen. Snoeien, bijmesten, grasmaaien zijn enkele voorbeelden van onderhoud.

Wilt u ook een tuin laten aanleggen? Of bent u op zoek naar een Hovenier in Rotterdam die uw tuin kan onderhouden? Neem dan nu contact op met Garden Beauty, Hoveniers Rotterdam!

Hoveniers Rotterdam

Vijvers en watervallen

Wat ons betreft zou iedere tuin een waterpartij moeten hebben. Het maakt niet uit hoe groot het tuinoppervlak is, want een vijver of waterval kan heel klein of juist heel groot zijn. Het voordeel aan water: het brengt uw tuin extra tot leven!

Hoveniers Rotterdam legt de watervallen allemaal met de hand aan. Tot zeker 150 kilo komen er geen machines aan te pas. Bij de leverancier kiezen we de stenen uit die het beste bij uw tuin passen. Op ons goed ontwikkelde intuïtie wordt de waterval vervolgens aangelegd, iedere steen krijgt de juiste plek. Er ontstaat zo iets bijzonders in de tuin.

Wilt u ook dat extra leven in uw tuin? Neem dan een vijver of waterval van Garden Beauty, Hoveniers Rotterdam! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Hoveniers Rotterdam

Schuttingen plaatsen

Schutting door de storm omgewaaid en daarom een nieuwe nodig? Bent u erop uitgekeken? Wilt u minder inkijk in uw tuin? Met de schuttingen van Garden Beauty, Hoveniers in Rotterdam moet dat lukken.

Van tevoren nemen wij altijd voorbeelden mee, zodat u precies kunt zien hoe de schutting eruit komt te zien en wat de doorkijk is naar de buren. Op die manier weet u exact wat er bij u in de tuin komt. Ook handig om te weten: schuttingen kunnen in principe in ieder jaargetijde worden aangelegd, zolang het maar niet vriest.

Meer weten over de schuttingen van Garden Beauty? Wij vertellen er graag over. Neem nu contact op met Hoveniers Rotterdam.

Hoveniers Rotterdam

Bestrating

Uitgekeken op die tegels die misschien al jarenlang in de tuin of op de oprit liggen? Garden Beauty, Hoveniers Rotterdam, zorgt ervoor dat uw bestrating weer helemaal bij de tijd is. Bovendien maken wij altijd gebruik van de beste materialen en heeft u een brede keuze uit diverse assortimenten.

Garden Beauty, Hoveniers Rotterdam, zorgt ervoor dat het hemelwater z’n weg goed kan vinden, zodat het straatwerk niet blank staat na een fikse regenbui. Daarbij trillen we het pad ook goed aan met een trilmachine. We willen immers niet dat u problemen krijgt met verzakkend tegelwerk.

Wilt u uw oprit of tuin ook laten bestraten? Neem contact op met Garden Beauty, Hoveniers Rotterdam. Wij zorgen dat het in orde komt.

Kunnen we van uw tuin ook een droomplek maken? Heeft u geen tijd voor onderhoud? Wij doen het allemaal voor u!

Neem nu contact op met Garden Beauty, Hoveniers Rotterdam.