Over

Hoveniers Rotterdam gaat geen uitdaging uit de weg

Als jonge jongen stond Marcel Vermeulen van Garden Beauty, Hoveniers Rotterdam, al op zaterdagen in de tuin te klussen. Nu zit hij al dertig jaar in het vak. Nog altijd blijft het zijn lust en zijn leven om het mooiste uit iedere tuin te halen. Dat doet hij met aanleggen en onderhouden van tuinen, het maken van vijvers en watervallen en het plaatsen van schuttingen. Geen uitdaging gaat hij daarbij uit de weg! Uiteindelijk wil Garden Beauty uw wensen laten uitkomen. Daar doet Hoveniers Rotterdam het voor!

In de werkwijze gaat Garden Beauty altijd voor kwaliteit. Dat geldt voor de gebruikte materialen, maar ook voor het uitvoeren van klussen. Niet voor niets geeft Hoveniers Rotterdam bijvoorbeeld vijf jaar garantie op zelf geleverd straatwerk.
Kwaliteit betekent voor Garden Beauty ook een nette werkwijze: de omgeving moet zo min mogelijk last hebben van de hoveniers. Zakken zand of pallets zullen bij Hoveniers Rotterdam dan ook niet rondzwerven. Ze worden afgesloten en opgeruimd, om geen overlast te geven.

Hoveniers Rotterdam

“Tuinieren is mijn lust en mijn leven. Ik stop mijn hart en ziel in iedere tuin.”

Marcel Vermeulen, Garden Beauty

Hoveniers Rotterdam

Vrijblijvende afspraak

Met nieuwe klanten bespreekt Garden Beauty altijd de wensen, daarom maken onze hoveniers een vrijblijvende afspraak om langs te komen. Zo zien wij ook de tuin waar het werk gedaan moet worden. Binnen twee weken ontvangen de klanten een offerte, waarna we bij goedkeuring aan de slag gaan. Tijdens onze afspraak laten we al voorbeelden zien van schuttingen, tegels, waterpartijen, en uiteraard tuinen. Wilt u dat wij alleen langskomen voor het onderhoud van de tuin, dan kan dit uiteraard ook.

Kunnen we van uw tuin ook een droomplek maken? Heeft u geen tijd voor onderhoud? Wij doen het allemaal voor u!

Neem nu contact op met Garden Beauty, Hoveniers Rotterdam.